Doelstelling:

De Deventer Kring van Controllers is een subkring van de Deventer Kring van Werkgevers. Doel van deze subkring is tijdens bijeenkomsten kennis en ervaring te delen en te netwerken met vakgenoten uit Deventer en omgeving.

Doelgroep:

Doelgroep zijn de controllers en financieel managers welke in veel gevallen het lokale management team vormen of ondersteunen.

Contactpersonen:
Rob Koops 06-23 36 20 81
Rob.koops@kroesewevers.nl

Rene Frazer 06-10 00 02 57
Rene.frazer@kroesewevers.nl

 

 

________________________________________________________________________________________

DK Controllers bijeenkomst 12-4-2018

Afgelopen donderdag hadden wij met VDR Bouwgroep in de personen van controller Laurens Potters en algemeen directeur Luc Baltus, een uitstekende gastheer. Na een korte introductie van Luc Baltus over de kernwaarden en visie van VDR Bouwgroep kreeg Han Mesters, sector banker bij ABN AMRO voor de zakelijke dienstverlening, het woord.

Op een inspirerende wijze werden de deelnemers meegenomen in de verwachte toekomstige ontwikkelingen en de impact daarvan op de finance professional. De belangrijkste boodschap is dat technologie delen van ons werk zal vervangen, maar niet alles, wel zullen nieuwe vaardigheden van de finance professional worden gevraagd.

De bijeenkomst werd door iedereen goed gewaardeerd, voor wie er niet was zeker een gemiste kans!