Graag nodigen wij u uit voor een Oegandabijeenkomst op zondag 6 november a.s. vanaf 15.15 uur in de Kleine Zaal van de Deventer Schouwburg. Deze bijeenkomst vindt plaats in het kader van het bruisend internationaal evenement Deventer Wereldstad dat van 13.00 tot 17.00 uur in de Deventer Schouwburg wordt georganiseerd. Een middag vol kleur, kunst, cultuur, muziek en debat. En natuurlijk een wereldmarkt waar iedereen kennis kan maken met de vele Deventer vrijwilligersorganisaties en hun internationale werkgebieden.

Het doel van de Oeganda bijeenkomst is om u de resultaten van de samenwerking vanuit Deventer met Oeganda tussen 2012 en 2016 te presenteren. Ook willen we alvast vooruitblikken op een toekomstige samenwerking in de periode 2017-2021.

Bij de bijeenkomst zullen aanwezig zijn: een bestuurlijke en ambtelijke delegatie uit Bukomansimbi-Oeganda, vertegenwoordigers van VNG International, de ambassadrice voor Oeganda in Nederland en België, H.E. mevrouw Mirjam Blaak Sow, de burgemeester van Deventer, de heer Andries Heidema en vertegenwoordigers van verschillende instellingen uit Deventer en de omgeving actief in Oeganda.

Lees meer in deze uitnodigingsbrief en het programma.

Met vriendelijke groet,

Andries Heidema, burgemeester van Deventer

 

Geef een reactie