Vrijdag 18 november om 20.00 uur in het Kunstenlab
 (zaal open vanaf 19.30 uur)

Bij de 25e editie van de Catch pakken we extra feestelijk uit!! Met onder meer livemuziek van Jack & Richy, hapjes en drankjes, een heel speciale gast voor de wild-card en……..10 fantastische sprekers! Zes van deze sprekers zijn op veler verzoek terug op het podium! Zij pakken opnieuw uit met een flitsende presentatie. Kijk voor de line-up onderaan dit bericht.

Catch, een absolute aanrader!
Tien sprekers van binnen en buiten Deventer presenteren zich aan de hand van 20 slides van 20 seconden. Dit zorgt ervoor dat de presentaties catchy, creatief en to-the-point zijn, en soms ook hilarisch.

Creatieve professionals met bijzondere verhalen en spannende concepten krijgen bij het Kunstenlab het podium. Hier lichten de sprekers een tipje van de sluier op over hun fascinaties, inspiratiebronnen en drive. De deelnemers (en een groot deel van het publiek) komen onder meer uit de wereld van design, architectuur, fotografie, kunst, muziek en andere creatieve gebieden.

Benieuwd? Kom dan vrijdag 18 november naar de Catch bij het Kunstenlab in het Havenkwartier in Deventer. Na afloop kun je bij de muziek van een DJ en een drankje nog even doorpraten.

Gastheer van de avond:  Rob Kramer

Volg ons op facebook voor het laatste nieuws over het programma. De Catch wordt georganiseerd door Kunstenlab in samenwerking met Productiehuis Oost-Nederland, Burgerweeshuis Bestwerk en gemeente Deventer. Kunstenlab Havenplein 20, Deventer www.kunstenlab.nl

Toegang gratis

Line-up:
Elise van der Linden – beeldend kunstenaar
Paceshifters – alternatieve rockband
Matthias Kaljouw – theoloog 
Roland Spitzer – beeldend kunstenaar
Bud Wichers – oorlogsjournalist
Pauze
Daan Levy – New Marble
Wout Herfkens & Rinke Nijburg – De Vrienden van Job
Leonie Baauw – designer
Daan Josee – architect
Filip Jonker – avonturier
Wildcard – Suprise!
Muzikale intermezzi: Gérard Schiphorst
DJ: Michael Rhebergen   Live muziek: Jack & Richy

 

Geef een reactie