Deventer Kring Controllers

‘van data-analyse naar financiële analyse’

Op woensdag 8 maart waren wij met de Deventer Kring van Controllers op bezoek bij The Inside aan de Teugseweg in Deventer. Gastheer deze middag was Pascal Riphagen, controller bij The Inside, een wereldwijde (!) speler op het gebied van bedenken, ontwerpen en bouwen van beursstands.

Na de korte bedrijfspresentatie heeft Geert Eeltink van Cygnus Atratus een presentatie gegeven over het financiële effect dat data-analyse kan hebben op uw organisatie en op uw rol als controller. De ervaring van Geert is dat bij veel ondernemers in het MKB de inzicht in de omzet per klant, de omzet per dag(deel) of per medewerker ontbreekt, de werkelijke kostprijs niet bekend is en/of er geen inzage is in de marge per artikel.

Uit de gegeven praktijkvoorbeelden blijkt dat het inzichtelijk maken van dit soort gegevens waardevolle informatie kan geven.

Na de presentatie is er onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar bijgepraat.

The Inside bedankt voor het uitstekende gastheerschap!.

Was u zelf niet in de gelegenheid aanwezig te zijn en bent u geïnteresseerd in de presentatie neemt u dan met Rob Koops contact op via Rob.Koops@KroeseWevers.nl

 

 

Geef een reactie