Op 3 april is de halve finale van de Cleantech BATTLE 2017! Daar moet u bij zijn!

Er was eens een jonge makelaar die een onaantrekkelijk stuk grond naast de snelweg verkopen moest. Hij deed een geweldige vondst: Hij vergrootte de eerste letter van het alfabet tot een enorm bouwwerk en plaatste het op dat stuk grond. Even verder langs de snelweg zette hij een bord met daarop de tekst: “U nadert een A-locatie”. Health-valley (weer zo’n mooie vondst!) en de Rabobank waren kopers! Studenten van de HAN, Saxion, Aventus, Etty Hillesum, Technasium zijn ook op dergelijke ideeën gekomen! Wat dacht u van het opwekken van elektriciteit met u schoen? Of de A1 ontwerpen als blikvanger voor de regio of innovatieve zonnepanelen bedenken die nog meer energie opwekken?  Zij hebben op creatieve wijze hun brein weten te mobiliseren en gaan de resultaten op 3 april 2017 aan jou laten zien in de “Cleantech Battle”.
Lees meer..

Geef een reactie