Op donderdag 30 maart 2017 om 20.30 uur in de Grote of Lebuïnuskerk, Grote Kerkhof te Deventer spreekt Jeroen van Schooten, architect-directeur van Team V Architectuur, in het kader van Rondeel Lectures in Architecture over Architectuur en Mobiliteit.

“Als je wilt dat mensen met het openbaar vervoer reizen, moet je investeren in verblijfskwaliteit. Stations zijn veel meer dan efficiënte overstapmachines. De kunst is om technische, functionele en logistieke eisen te vertalen naar een plek waar mensen graag zijn”, aldus de architect. Met het mede door hem opgerichte Team V werkt hij momenteel aan o.a. HAUT in Amsterdam, een prototype voor houten hoogbouw, Station Bleizo in Zoetermeer en Het Gelders Huis in Arnhem. Ook is het bureau als een van de architecten aangetrokken voor de realisatie van de Zuidasdok in Amsterdam. Team V is de grote winnaar van de Nederlandse Bouwprijs 2017 in de categorie Gebouwen voor de renovatie van het hoofdkantoor van a.s.r. in Utrecht.

Lees meer..

Geef een reactie