Woensdag 22 maart was onze eerste ledenbijeenkomst van 2017. We zijn zeer gastvrij ontvangen door het Etty Hillesum Lyseum op de locatie De Keurkamp.

We starten om 16.30 met de ledenvergadering waarin onze voorzitter Karel Heijink nogmaals herhaalt waar DKW staat. Herhaling is de kracht van de boodschap dus nogmaals: Gezamenlijke Belangenbehartiging voor een Vitaal Deventer Ondernemingsklimaat. Tevens is er gemeld dat de statuten aan revisie toe zijn, dit is in gang gezet. Ook zijn we met partners in de stad aan het samenwerken onder andere aan DEA+PvV (Poort van Deventer + Vitale binnenstad + Open   Informatiestad) en Cleantechregio. Kennis blijven we delen doormiddel van onze subkringen. Dit jaar komt er een nieuwe bij de duurzame maakindustrie, mocht u hiervan op de hoogte willen blijven neem dan contact op met Kirsten Kamphuis (info@dkwdeventer.nl). Ook krijgt DKW een kascommissie de leden die hier zitting in gaan nemen zijn Marc van ’t Oost van ING en Gerard van Houten van Brouwers Accountants. Peter Meerman heeft deze vergadering afscheid genomen als bestuurslid binnen de DKW, het bestuur bedankt hem voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid, naast de bloemen gaan ze binnenkort met elkaar eten als afsluiting.

Na de vergadering start de speakerscorner, 6 pitches van 5 minuten door:

  • Tim Klaver (Adviseur Fast Forward traineeship)
  • Alfred Liefers (Deventer Open Informatiestad)
  • Jolmer Versteeg (Operatie IJssellandschap)
  • Ruud Boon (Deventer Koffie)
  • Marco Aarnink & Anajah Quentin (Junior Kamer Deventer)
  • Alex Kuhne (samenwerking Rabobank)

Onze gastheer Vincent Assink van het Etty Hillesum Lyseum had samen met collega’s een boeiend en inspirerend programma gemaakt voor onze leden. 6 leerlingen gaven een geweldige pitch over hun eigen onderneming Sixolution. Onze leden werden in een Wereldcafé aan het werk gezet met als doel om input te verzamelen voor een eventueel convenant dat duurzame samenwerking vormgeeft.

Tot slot hebben we enorm genoten van een heerlijk diner bereidt en uitgeserveerd door leerlingen van De Keurkamp!

 

Geef een reactie