Tijdens de tweede DK-HRM bijeenkomst nieuwe stijl kwamen opnieuw HR-professionals samen om met elkaar te praten over het vakgebied. Fijn dat , ook nu weer, het enthousiasme groot was!

Deze keer waren we welkom bij Marcel Spekschate van Roto Smeets. We werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie of thee. Na een korte voorstelronde, was het woord aan Marcel. Hij vertelde eerst over Roto Smeets en HR binnen de organisatie, waarna hebben we gekeken naar een bedrijfsfilm waardoor we een goed beeld van het bedrijf hebben gekregen. Na een aantal vragen aan de hand van de presentatie van Marcel kwam de discussie op gang. Diverse onderwerpen passeerden; van de transitievergoeding tot een ‘leven lang leren’. De tijd was helaas te kort op alles te kunnen belichten.

Ook hebben we het nog gehad over de volgende bijeenkomsten. Hoe kunnen we elkaar versterken en verbinding vinden met elkaar. We hebben veel kennis ‘in huis’ en wellicht is er iemand geïnteresseerd om eens een onderwerp uit te diepen. Af gesproken is dat we de kennisgebieden in beeld gaan brengen zodat een ieder daarvan notie kan nemen.

We sloten af met een hapje en een drankje. Wat was het goed geregeld door Marcel! Het was weer een geslaagde bijeenkomst!

We houden jullie op de hoogte over de verdere invulling van de volgende bijeenkomst op dinsdag 13 juni. Wij kijken er al naar uit!

Namens DK-HRM (Jinske Peters, Gerdy Pusceddu & Maartje Patist)

 

Geef een reactie