Het Deventer bedrijfsleven is ambitieus en zit boordevol plannen voor Deventer.   Op maandagavond 19 juni 2017 wordt één belangrijk onderdeel in de spotlights gezet:  de haven aan de IJssel! De haven is een belangrijke economische slagader van Deventer.  Een stevige doorontwikkeling hiervan kan een impuls betekenen voor de werkgelegenheid én  duurzaamheid in Deventer. Op deze informatieve en netwerkavond willen we samen met  bedrijfsleven, politiek, overheden en andere belanghebbenden nagaan welke kansen er zijn en wat er nodig is om weer duurzame vaart in de Deventer haven te brengen.
U bent van harte uitgenodigd! De avond vindt plaats op maandagavond 19 juni 2017  in DOK H20 (www.dokh2O.nl ) aan de Scheepvaartstraat 13 te Deventer.  Ontvangst vanaf 19.00 uur.

Graag even aanmelden op: tophavendeventer@gmail.com

Geef een reactie