DKS bijeenkomst De Kribbe 13 juni 2017

Dinsdag 13 juni zijn we met de DKS de dag vitaal en gezond gestart. In de prachtig gelegen locatie museumcafe De Kribbe in Wilp. We gaan eerst naar buiten waar we starten met yoga oefeningen. Ikelien Buurman geeft ons vooral oefeningen die je kunt toepassen op je werkplek t.a.v. een juiste houding, actief zitten en goed ademen. Na de yoga en een smoothie genieten we binnen van een energierijk, voedzaam en gezond ontbijt. Voedingacoaches Loes Aarnink en Adrie Roetert geven een toelichting op de voor het ontbijt gekozen producten en Marjo van de Kribbe vertelt iets over de achtergrond en mogelijkheden van haar mooie locatie. Na het ontbijt is het woord aan coaches Yolanda Bikker, Hilda Heyman en Margot Morrenhof. Zij die begeven zich meer op het mentale vlak. Energie, mindset, hoe voorkom je een burn-out etc. We gaan interactief aan de slag met een paar oefeningen en de coaches nodigen ons uit om op 6 juli 2 workshops te volgen op een van deze gebieden. We sluiten af met nog wat onderling netwerken en gaan om 11 uur weer richting ons werk.

    

 

 

Geef een reactie