Beste controller/finance professional,

Cybersecurity is niet zonder reden een hot issue voor het bedrijfsleven. Door sterke toename van ons digitaal datagebruik nemen ook de risico’s op dit gebied snel toe. Goed en veilig werken met informatie wordt steeds meer een prioriteit voor het (financiële) management. Maar waar liggen de grootste risico’s nou echt? En welke lusten, lasten en boetes brengt de nieuwe wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) met zich mee?

Verdieping over:

Cybersecurity en maatregelen rondom de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
De nieuwe AVG (de wetgeving gaat op 25 mei 2018 in) versterkt de privacyrechten en maakt bedrijven meer verantwoordelijk voor correcte omgang met informatie. Bij overtreding zullen de boetes fors zijn. Is jouw bedrijf al klaar voor de AVG? In deze presentatie vertellen we je welke cybersecurity goed past binnen de maatregelen die je als bedrijf moet nemen in het kader van de AVG en bieden wij je praktische tips. Zo biedt techniek veel mogelijkheden, maar we nemen je ook mee in niet-technische opties!

programma 9 november
15.30 uur Ontvangst
15.45 uur Presentatie KroeseWevers door Erwin Kleise en Maikel Snijder
17.00 uur Borrel en hapjes
17.30 uur Einde

Locatie
Pactum Installatietechniek, Hamburgweg 12, Deventer

Aanmelden vóór 5 november, klik hier…

Dit actuele onderwerp wordt vaak gezien als de verantwoordelijkheid voor controllers en financieel management. Toch is dit onderwerp relevant voor het complete management. Wil je een collega meenemen? Dat kan! Wil je dit bij je aanmelding vermelden?

Graag tot 9 november!
Team Kring van Deventer Controllers

Geef een reactie