Beste controller/finance professional,

Blockchain is een term die je steeds vaker voorbij ziet komen in de media. Maar wat houdt deze innovatieve technologie precies in? En welke veranderingen kan blockchain met zich meebrengen voor organisaties? Tijdens het Controllers Netwerk Deventer op 7 december, dat wij in samenwerking met ABN AMRO organiseren, nemen Erwin Bisschop en Steven Verkuil je mee in de wereld van Blockchain en wijzen je op de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Blockchain
We leven in een digitaal tijdperk waarin de innovatieve technologieën zich steeds verder ontwikkelen. Ook blockchain is een technologie die steeds vaker wordt ingezet in het bedrijfsleven. Blockhain kan ervoor zorgen dat het betalingsverkeer goedkoper wordt, het werk van banken advies- en accountantskantoren makkelijker wordt en er minder snel fouten worden gemaakt. Hoe jij blockchain toe kan passen binnen jouw organisatie en welke voor- en nadelen het met zich meebrengt hoor je tijdens deze bijeenkomst.

Programma 7 december
15.15 uur Ontvangst
15.30 uur Presentatie Blockchain
door Erwin Bisschop en Steven Verkuil van Coinversable
17.00 uur Borrel en hapjes
17.30 uur Einde

Locatie
De Gasfabriek, Zutphenseweg 6B, in Deventer

Aanmelden
Aanmelden kan vóór 5 december door een e-mail te sturen naar info@dkwdeventer.nl en is op volgorde van inschrijving. Wil je een collega meenemen? Dat kan! Wil je dit bij je aanmelding vermelden?

Graag tot 7 december!
Team Controllers Netwerk Deventer

 

Geef een reactie