Tijdens deze namiddag zal de Groene Loper van de Cleantech Regio worden uitgerold en worden successen met elkaar gedeeld. In een programma van een uur lang zullen wij samen met u organisaties en personen in het zonnetje zetten die in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie hebben ontvangen voor innovatie en ondernemerschap of als ambassadeur van de Cleantech Regio hebben opgetreden.

Samen met u willen de successen samenstellen waar we trots op zijn! De gezamenlijke netwerken kiezen de meest aansprekende prestaties. Deze worden in Fooddock aan u gepresenteerd. Benieuwd naar al het moois dat deze regio in het afgelopen jaar heeft weten te bewerkstelligen? Tot slot vieren we de start van de samenwerking tussen ondernemers en gemeenten om werk te maken van de ‘rode loper uit voor ondernemers’ in onze regio.

Programma:

17.00u Ontvangst
18.00u Opening door presentatoren Frank van Klink en Martine Witteveen
18.05u Welkomstwoord 2018!
18.15u Successen vieren
Frank van Klink en Martine Witteveen nemen u mee op reis door 2017. Welke ondernemers en organisaties kwamen op bijzondere wijze in het nieuws, wie wonnen er nationale en internationale prijzen en wie leverden opmerkelijke prestaties?
18.45u De groene loper uit voor ondernemers
· Film
· Wat u weet over (ondernemen in) onze regio
· Eddy van Hijum en Harold Viscaal over de groene loper voor ondernemers
19.00u Nieuwjaarsbijeenkomst
21.00u Einde

Aanmelden klik hier..

Geef een reactie