Themabijeenkomst – High Five voor Sporthelden
Deze bijeenkomst is exclusief voor leden van Deventer Kring Werkgevers, Midden & Klein Bedrijf Deventer en Deventer Circuit. Pieter van den Hoogenband zal een exclusieve presentatie geven over hoe je een High Performance cultuur kunt realiseren.  Als manager van de Topsport Community is Pieter van den Hoogenband de verbindende factor tussen de top van de sport en het bedrijfsleven. Hij vertelt hoe talent zorgvuldig te ontwikkelen, over de winst van vitaliteit op de werkvloer en hoe u zorgt voor een high performance cultuur. Pieter geeft ook de aftrap voor het programma High5 Performance Deventer waarmee ook de medewerkers van uw bedrijf optimaal kunnen presteren.

Programma
16.30 – 17.00 uur Inloop
17.00 – 18.45 uur Interactieve presentatie met Pieter van den Hoogenband & NOS-commentator Maarten Tip
18.45 – 19.30 uur  Vitaal Walking Diner & netwerkgelegenheid.
Themabijeenkomst – Geen talent blijft onopgemerkt
De genodigden voor deze bijeenkomst zijn sporttalenten uit de hele regio, met ouders, trainers/coaches/begeleiders. Erben Wennemars geeft tijdens deze bijeenkomst een exclusieve presentatie over de ontwikkeling van Sporttalenten.  De provincie Overijssel vindt het belangrijk dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau moet kunnen sporten en bewegen. Zowel de kinderen die minder motorisch vaardig zijn, als de buitengewoon talentvolle bewegers moeten de kans krijgen hun talent te kunnen ontwikkelen. Die ontwikkeling draagt namelijk bij aan het plezier in sport en bewegen, wat een belangrijke basis is een voor een leven lang bewegen. Gewoon bij een vereniging of in de wijk en heel misschien zelfs als topsporter. Erben neemt jullie mee in zijn reis van talent naar topsporter, waarbij ook ruimte is voor vragen en antwoorden.

Programma
16.30 – 17.00 uur Inloop
17.00 – 18.45 uur Presentatie met Erben Wennemars & Eralt Boers
18.45 – 19.30 uur  Diner
19.30 – 21.00 uur Deventer Sportverkiezing 2017
Deventer Sportdebat
De sportwereld is continu in beweging. Sportverenigingen hebben een belangrijke rol in de samenleving. Zo ook in de gemeente Deventer. Er wordt een steeds grotere maatschappelijke rol genomen en toegedicht aan de vereniging. In een inspirerend verhaal wordt u meegenomen in de provinciale ontwikkelingen door dagvoorzitter Moniek Kleinsman (ex topschaatster & provincie Overijssel) en wethouder Liesbeth Grijsen. Tevens kunt u mee discussiëren over de maatschappelijke rol die uw vereniging al pakt of kan pakken in de toekomst aan de hand van prikkelende stellingen! Mis dit niet!
Deze bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Sportbedrijf Deventer en is speciaal bedoeld voor sportbestuurders van verenigingen en raadsleden uit de gemeente Deventer.

Programma
16.30 – 17.00 uur Inloop
17.00 – 18.45 uur Deventer Sportdebat met Moniek Kleinsman en Liesbeth Grijsen
18.45 – 19.30 uur  Diner
19.30 – 21.00 uur Deventer Sportverkiezing 2017

Eventueel kunt u aansluiten bij het avondprogramma:
19.30 – 21.00 uur Deventer Sportverkiezing 2017

Locatie
Deventer Schouwburg, kleine theaterzaal
Leeuwenbrug 2, Deventer

Aanmelden
Bent u lid van het MKB, DKW of Deventer Circuit? Reserveer uw ticket hier…
Ticket is inclusief een vitaal diner, Deventer Sportverkiezing

Geef een reactie