Met veel plezier nodigt het Deventer Ziekenhuis u uit voor de Vriendenavond van de Stichting Vrienden van het Deventer Ziekenhuis op donderdag 19 april 2018. Een avond waarin we u meenemen naar het maatschappelijke gedachtengoed en de toekomstplannen van deze stichting van het Deventer Ziekenhuis. Een avond waarin we onze deuren openen voor bedrijven die een steentje willen bijdragen aan het welbevinden en comfort van patiënten tijdens hun verblijf in het ziekenhuis.

Programma
Tijdens de Vriendenavond leveren verschillende betrokken partijen een bijdrage vanuit hun visie, ervaring en professionele kijk op de zorg. In een exclusieve rondleiding hoort u meer over verschillende gerealiseerde en lopende projecten. U geniet van een vriendendiner waar ontmoeten en onderling netwerken centraal staan. Met elkaar maken we een start maken als vriendengroep die elkaar in de toekomst jaarlijks gaat ontmoeten om te zien en te horen welke resultaten de stichting boekt met de steun van de vrienden van de stichting.

Tijden
Vanaf 16.30 uur bent u welkom in de foyer van het Deventer Ziekenhuis. Om 17.00 uur opent Gita Gallé, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Deventer Ziekenhuis, de Vriendenavond. Om 18.00 uur volgt u een rondleiding langs diverse afdelingen en projecten van de Vriendenstichting. Het vriendendiner start om 19.00 uur. De avond eindigt om 21.00 uur.

Klik hier om u aan te melden..