Heb jij jezelf goed geprofileerd op LinkedIn?

LinkedIn, het sociale medium waar iedereen het over heeft. Hoogstwaarschijnlijk heb je zelf ook een (slapend) profiel. Velen zullen denken; leuk hoor, zo’n profiel, maar wat moet ik er nou eigenlijk mee? Ik heb al een baan, ik hoef geen acquisitie te plegen, ik vind vanuit mijn netwerk wel een passende functie en ik heb ook eigenlijk helemaal geen tijd om me hier mee bezig te houden. Allemaal excuses die we dinsdag 15 mei a.s. weg gaan nemen.

Wat gaan we dan doen? Nou, je wordt meegenomen naar de wereld van LinkedIn. Hoe profileer jij je op het web? Welke content deel je, is je profiel geoptimaliseerd en hoe ziet jouw netwerk eruit. Tegenwoordig kan je gewoon niet meer om LinkedIn heen, want jouw LinkedIn profiel is jouw visitekaartje en het visitekaartje van de organisatie waar jij werkzaam bent. Maar ben je werkzoekend, dan is LinkedIn juist het medium om gevonden te worden door jouw nieuwe werkgever, maar hoe word je nou goed gevonden?

Jouw nieuwe werkgever, nieuwe klanten, nieuwe medewerkers en eigenlijk iedereen die in contact wil komen met jou of de organisatie waarvoor je werkt, zal een kijkje nemen op jouw LinkedIn profiel. Hoe zorg je er nou voor dat jij en jouw collega’s elkaar kunnen versterken op LinkedIn om het vertrouwen van bezoekers te winnen. Is hier een beleid voor binnen jullie organisatie en wie houdt hier (toe)zicht op? Een taak die jou waarschijnlijk op het lijf is geschreven.

Aan deze en nog vele andere onderwerpen wordt 15 mei a.s. aandacht gegeven. Vanuit Wemessage Deventer ontvang je super nuttige tips & tricks over het bouwen aan een sterk netwerk, het optimaliseren van je profiel en hoe je LinkedIn een onderdeel maakt van je day to day routine.

We nodigen je van harte uit voor deze LinkedIn training die plaatsvindt in het Sandton IJsselhotel in Deventer. Het programma ziet er als volgt uit:

Datum: 15 mei Locatie: Sandton IJsselhotel, Worp 2 te Deventer Programma: 15.30 uur: inloop/ontvangst 16.00 uur: start programma/LinkedIn training 17.30 uur: borrel/gelegenheid tot netwerken 18.30 uur: einde

Meld je voor 1 mei per e-mail aan bij Laura Lustig: laura.lustig@sandton.eu Voor vragen kun je terecht bij Laura per e-mail of telefoon: 06-83523019. Let op: Maximaal 80 deelnemers. Vol is vol! Dus wees er tijdig bij.