Groen in en om het Deventer Ziekenhuis

Het Deventer Ziekenhuis wil u deze middag laten kennismaken met de verschillende initiatieven die zijn gestart om patiënten en bewoners te motiveren en enthousiasmeren voor een gezonde leefstijl. In deze gezonder leefstijl past bewegen en beleven en vooral ook in combinati “buiten, natuur en duurzaamheid”.

Er zijn plannen voor paadjes en plannen voor een tuin, mogelijkheden voor het organiseren van wandelingen, ideeën voor moes- en pluktuin enzovoort. Nut en noodzaak, mogelijkheden en beren op de weg; ze passeren allemaal de revue.

Denk met het Deventer Ziekenhuis mee en kom op 13 juni naar deze bijeenkomst.

Programma:

Start om 15.30 uur buiten. Na een officieel openingsmoment wordt het programma binnen voortgezet met een aantal sprekers en presentaties.

O.a. de Werkgroep Douwelerkolk/Rielerenk, Wissing van NL Greenlabel, Gita Gallé, voorzitter RvB Deventer Ziekenhuis, Peter Mol Overijssel en Wout Nieuwenhuis Landschap Overijssel zullen hun plannen en ideeën uiteenzetten.

Er volgt een debat over de do’s en don’ts wat betreft groen rondom het Deventer Ziekenhuis

De middag wordt afgesloten met een aantal conclusies en plannen voor 2018 en de mogelijkheid om na te praten onder genot van een drankje.
Datum: Woensdag 13 juni 2018 Tijd: 15.30 – 19.00 uur Locatie Deventer Ziekenhuis Auditorium

Lees meer over dit evenement.

Klik hier voor uw aanmelding..