Circle Media Group neemt CPI, één van Europa’s grootste boekdrukkerijen over • Uitbreiding boekdruk activiteiten; voegt digitale mogelijkheden toe • Complementair in markten, geografie en technologie • CPI’s etiketteer business (Labelys) als stand-alone verder

26 juli, 2018 – Amsterdam / Parijs : Circle Media Group (CMG), een leidende Europese grafimedia-groep, maakt vandaag bekend dat het de aandelen en operationele activiteiten van CPI, één van Europa’s grootste boekdrukkerijen, heeft overgenomen in een cash transactie.
Met de acquisitie wil Circle Media Group haar leidende positie op de Europese grafimedia markt verder versterken, waarbij het klanten een volledige print-portfolio kan aanbieden, zowel analoog als digitaal. Met de overname blijft Circle Media Group een leidende rol spelen in de consolidatie van de Europese print- en media-industrie.
Met de verkoop verzekeren CPI’s aandeelhouders zich van de continuïteit en werkgelegenheid van haar boekdruk activiteiten. Pierre-François Catté, CEO van CPI zal aanblijven in zijn rol. CPI’s etiketteer business, onder de naam Labelys, is vóór de overname afgesplitst en gaat verder als een stand-alone business.

Lees meer..