Per 1 september 2018 is Richard Dommerholt de nieuwe directeur van Westfalen Gassen Nederland BV in Deventer. Hij volgt Gerry Nordkamp op, die per dezelfde datum met vervroegd pensioen is gegaan.
Met deze move keert Dommerholt terug op het oude nest. In 1995 trad hij in dienst bij de Westfalen Groep als commercieel manager. In 2013 werd hij aangesteld als directeur van de medische tak van de groep, Westfalen Medical BV. Vervolgens vertrok hij in 2015 naar Oostenrijk om daar leiding te geven aan Westfalen Austria GmbH in Leobersdorf. In 2016 kwam daar het co-directeurschap bij van Westfalen Gas s.r.o in het Tsjechische Pilsen.

Met de jongste benoeming van Dommerholt verwacht de Westfalen Groep haar expansieplannen verder uit te kunnen bouwen. Dommerholt: “Onder leiding van Nordkamp is er al iets moois neergezet, die lijn trek ik graag door naar de toekomst.” Dommerholts grondige kennis van de internationale gassenmarkt komt daarbij ongetwijfeld van pas.
Helemaal los van Oostenrijk en Tsjechië is de nieuwe directeur niet. Zijn functies daar combineert hij met zijn nieuwe job in Deventer.
De Westfalen Groep. International onderweg.
De Westfalengroep richt zich op Gassen, Energieverzorging en Tankstations. Het hoofdkantoor van het in 1923 opgerichte bedrijf staat in Münster in Duitsland. Met 23 vestigingen is de Westfalen Groep verder actief in België, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Polen, Zwitserland en Tsjechië.

In Europa beschikt de onderneming over ruim 20 eigen productielocaties.