DKA. 5 september 2019 – Deventer Stadsstrand / Meadow

Tijdens een geweldige lunch op het Deventer Stadsstrand is het nieuwe logo en naam van voormalig subkring DKS onthuld.

Vanaf nu heet zij DKA.

                                          

Met een enthousiaste eerste groep aanwezigen is geïnventariseerd waar behoefte aan is in de toekomst. De nieuwe trekkers bestaande uit: Medie de Bie – Deventer Groenbedrijf, Barbara Kruiswijk – Wittenveen+Bos, Marina Lucassen – Deventer Schouwburg, Ellis Bobeldijk – Agrovision, Martine Pipicelli – Witteveen+Bos, Geke de Ruiter – ENO hebben veel ideeën, inzichten, bevindingen en ervaringen verzameld en zullen hier op 21-11 tijdens de volgende bijeenkomst van de DKA. een plan voor presenteren.

Het was een waardevolle, aangename ontmoeting tussen (oude)bekenden maar ook nieuwe assistants van onze DKW bedrijven.