DKA. Sparkling Lady’s – Eindsprint 2919                                             

Donderdag 21 november organiseert de DKA. de Eindsprint voor 2019. Was je erbij op het Stadsstrand in september? Dan weet je dat we samen hebben besproken waar de behoefte ligt qua bijeenkomsten, onderwerpen en invulling binnen deze inspirerende en leuke groep DKA.

Tijdens deze Eindsprint wordt het nieuwe jaarplan 2020 gepresenteerd, luisteren en kijken we naar grootaandeelhouder Alex Kroes van Go Ahead Eagles, bevinden we ons op de nieuwe en inspirerende locatie van PUNT welke op dat moment echt net geopend is.

Tevens (niet geheel onbelangrijk) borrelen we alvast op onze doorstart, op het einde van het jaar en blikken we vooruit naar een leerzaam, inspirerend en boeiend 2020 met verrassende bijeenkomsten op locaties die jullie zelf wellicht ook kunnen gaan inzetten binnen je bedrijf.

Zien we je dan?

Aanmelden graag via deze link.

Hartelijke groet,

Medie, Geke, Martine, Barbara, Ellis, Marina, Kirsten