Op 5 november 2019 mocht Bosch Thermotechniek de DKW-subkring HR verwelkomen.

De kleine 20 aanwezigen kregen na een korte introductie eerst een rondleiding langs de productie- en logistieke afdelingen. Om 15:45 nam Jedidja Geluk (HR Business Partner) de aanwezigen mee in de uitdagingen om met name de oudere medewerkers vitaal inzetbaar te houden tot aan hun AOW-leeftijd (en hopelijk ver daarna). Het pas geïntroduceerde Generatiepact zal daar naar verwachting een bijdrage aan gaan leveren. Het onderwerp was voor iedereen herkenbaar waardoor er een mooie uitwisseling van ervaringen en ideeën ontstond.

Aansluitend stond het thema “Hoe word en blijf je een aantrekkelijk werkgever voor millennials?” centraal. Aan de hand van onderzoek van Randstad werd besproken wat voor millennials belangrijk is in het werk en hoe je hier als werkgever op in kunt spelen. Met behulp van een aantal stellingen ontstond er een levendig gesprek over de verschillen in aanpak per bedrijf. Interessant en leerzaam voor alle aanwezigen!

Aan het eind van de bijeenkomst heeft Gea Sijpkes namens het bestuur van de DKW een woord van dank gericht tot Maartje Patist, die samen met Gerdy Pusceddu tot dit jaar de coördinatie van de DKW subkring HR op zich nam.