Vandaag hadden wij onze eerste DKW online ontmoeting. Samen met een aantal ondernemers hebben we ervaringen in deze bijzondere tijd uitgewisseld en hebben we alvast voorzichtig stilgestaan bij het ‘Post-Corona-tijdperk‘.

Thomas Walder heeft vanuit de Gemeente de impact en maatregelen ten behoeve van onze economie toegelicht en Marco Dirksen riep vanuit de Rabobank op om vooral niet te schromen contact op te nemen als dat nodig is.

We ervaren dat de lijnen kort zijn en we elkaar goed weten te vinden. Benadrukt werd dat het van groot belang is om initiatieven, vragen om hulp en best practices met elkaar te delen op LinkedIn. En die berichten dan vooral weer verder te delen om een zo groot mogelijk bereik te hebben. Hoort zegt het voort.

Dank allen voor het luisterend oor en de inbreng en houd goed onze DKW site, de Corona nieuwsbrieven vanuit het DEP en andere sociale media in de gaten.
Ed den Besten gaf aan dat heel binnenkort een initiatief verschijnt waarbij coördinatie op gang komt om met elkaar op een slimme manier samen te werken in vraagstukken op personeelsgebied.

Hou vol, zoek elkaar (virtueel) op en blijf vooral gezond!