Beste ondernemer,

Export bevordering ten tijde van de coronacrisis? Op dit moment merken we dat een groot aantal bedrijven zeer geïnteresseerd is om zich juist nu (een rustiger tot zeer rustige periode) voor te bereiden op de opstart van export of de uitbreiding van het aantal export landen. Dit om direct na de corona periode klaar te zijn en actie te nemen. Om de omzet weer zo snel mogelijk op pijl te krijgen en meer risicospreiding toe te passen. Vandaar dat we het belangrijk vinden juist nu door te pakken!

Daarom organiseren we in deze tijd een aantal webinars waarin we informatie geven over een belangrijk exportgebied en daarnaast bespreken hoe ondernemers geholpen kunnen worden om daar aan de slag te gaan. En daarnaast is er volop gelegenheid voor vragen en discussie.

De bijeenkomsten zijn gratis voor ondernemers/managers uit Oost-Nederland en duren minder dan een uur.

De eerste bijeenkomst gaat over Zuid-Duitsland. Over de kansen die daar liggen voor mooie, creatieve en innoverende Nederlandse bedrijven. Hoe het zit met Corona restricties en hoe bedrijven geholpen kunnen worden met het veroveren van die markt.  Marktkenner Maik Mandemaker zal ons hierin begeleiden.

Deelnemers uit alle branches zijn van harte welkom!

Samengevat:

  • Wanneer: welkom op woensdag 6 mei van 16:00 tot 16:55
  • Hoe: interactieve Zoom bijeenkomst via uw eigen scherm
  • Met wie: Trade Office Deventer en MKB collega’s uit Oost Nederland
  • Presentatie: Maik Mandemaker, Zuid-Duitsland specialist bij NLinbusiness (de export bevorderaars van o.a. MKB Nederland)
  • Onderwerpen: waarom zakendoen in Zuid-Duitsland, hoe begin ik daar en welke hulp kan daarbij ingezet worden, waar moet ik zoal aan voldoen om daar succesvol te zijn, hoe zit het daar met de Corona beperkingen en nog veel meer
  • Vragen: kan voor (bij inschrijving), tijdens of na het webinar
  • Opgeven: doe mee en geef je via deze link. U ontvangt dan tevoren een email met de inlogcode.

Tot woensdag 6 mei!

MKB Deventer / Trade Office Deventer

Marco Kok en Erik de Boer

P.S.: De volgende webinars staan gepland op 20 mei (Polen) en 24 juni (Zuid-Amerika).