Meld je nu aan voor het webinar: personeelsmanagement in tijden van verandering. Wat kun je, juist nu, doen op het gebied van personeelsmanagement  om je bedrijf voor nu en de toekomst gezond te houden. Denk aan het breder en flexibeler inzetbaar maken van je mensen, door bijvoorbeeld bijscholing en (online) training. Hoe benut je volop het potentieel van medewerkers?

Hierover gaan tijdens dit webinar van de reeks ‘De Blik Vooruit’ een ervaringsdeskundige, een ondernemer en een HR manager met elkaar in gesprek:

  • Jeroen Kroese is directeur bij JAKO, expert op het gebied van rendement van geluk zowel zakelijk als privé. De balans tussen mensen en organisatie heeft zijn expertise en aandacht en hij is ervaringsdeskundige op het gebied van Leven Lang Leren.
  • Niels Mulder is ondernemer en eigenaar Nielz café/ restaurant. Door de coronacrisis is hij een deel van zijn personeel tijdelijk gaan uitlenen aan andere bedrijven.
  • Hilde Wieland is manager HR bij Drukwerkdeal. Hoe houdt zij in deze tijden personeel betrokken en waar loopt ze tegen aan? ‘Juist nu is het belangrijk om oog voor de medewerkers te hebben’.

Aanmelden kan via deze link.

De webinarreeks De Blik Vooruit is een initiatief van Novel-T, Kennispoort Regio Zwolle en Cleantech Regio.