Update: Corona en Ondernemen

By 13 december 2019 No Comments
Wanneer:
15 april 2020 @ 16:30 – 17:30
2020-04-15T16:30:00+02:00
2020-04-15T17:30:00+02:00
Waar:
Online meeting
Update: Corona en Ondernemen @ Online meeting

UPDATE – DKW ONLINE MEETING

De Wethouder Economische Zaken, Thomas Walder, zal hierbij online aanwezig zijn en is graag bereid vragen te beantwoorden en met u in gesprek te gaan.

Geacht lid van DKW,

Onze samenleving en in het bijzonder ondernemend Nederland maakt een crisis door die zijn weerga niet kent. Op de eerste plaats heeft eenieder natuurlijk de zorgen om de gezondheid van jezelf en je naasten. Daarnaast zijn economisch gezien alle alarmbellen afgegaan. Veel ondernemers zijn direct geraakt door de crisis en zijn in acute financiële nood gekomen, terwijl er ook een groep ondernemers is die indirect geraakt zal worden.
Vanwege de Corona maatregelen kan de geplande themabijeenkomst van 15 april in de geplande vorm geen doorgang vinden.  Juist in deze tijd wil DKW een platform zijn voor haar leden en hen de mogelijkheid bieden zaken rondom ‘Corona en Ondernemen’ met elkaar tijdens een online meeting te bespreken. Dit om te bepalen of DKW, andere ondernemers en/of de gemeente voor u van betekenis kunnen zijn in deze tijd van crisis. Wellicht heeft u zelf een bepaalde vraag en/of heeft u voor andere ondernemers een tip/advies.

Op 15 april van 16:30 tot 17:30 uur willen wij daarom een online meeting organiseren. Wilt u d.m.v. het invullen van het aanmeldingformulier kenbaar maken of u hieraan wilt deelnemen?

Alvast dank voor uw reactie, veel succes met alle uitdagingen die op u afkomen en veel gezondheid gewenst.

Hartelijke groet,
Bestuur Deventer Kring Werkgevers

Aanmelden

 

Kirsten Kamphuis

Author Kirsten Kamphuis

Als coördinator van de DKW ben ik het vaste aanspreekpunt voor al uw vragen en verzoeken richting bestuur.

More posts by Kirsten Kamphuis