Doelstelling

De Deventer Kring van Controllers is een subkring van de Deventer Kring van Werkgevers. Doel van deze subkring is tijdens bijeenkomsten kennis en ervaring te delen en te netwerken met vakgenoten uit Deventer en omgeving.

Doelgroep

Doelgroep zijn de controllers en financieel managers welke in veel gevallen het lokale management team vormen of ondersteunen.

Activiteiten

DK Controllers bijeenkomst 28-02-2019

Afgelopen donderdag waren wij met de Deventer Kring voor Controllers te gast bij DAVO Bieren. De middag begon met een informatieve presentatie van Rob Koops over groei van een onderneming en de bijbehorende toekomstgerichte bedrijfsfinancieringen.
Vervolgens werden de deelnemers op een inspirerende wijze meegenomen in de wereld van DAVO Bieren. Tijdens de presentatie werd verteld over de ontstaansgeschiedenis van DAVO, het brouwproces en de toekomstsplannen. Dit alles uiteraard onder het genot van een bierproeverij.

De bijeenkomst werd door iedereen goed gewaardeerd, voor wie er niet was zeker een gemiste kans!

     


DK Controllers bijeenkomst 12-4-2018

Afgelopen donderdag hadden wij met VDR Bouwgroep in de personen van controller Laurens Potters en algemeen directeur Luc Baltus, een uitstekende gastheer. Na een korte introductie van Luc Baltus over de kernwaarden en visie van VDR Bouwgroep kreeg Han Mesters, sector banker bij ABN AMRO voor de zakelijke dienstverlening, het woord.

Op een inspirerende wijze werden de deelnemers meegenomen in de verwachte toekomstige ontwikkelingen en de impact daarvan op de finance professional. De belangrijkste boodschap is dat technologie delen van ons werk zal vervangen, maar niet alles, wel zullen nieuwe vaardigheden van de finance professional worden gevraagd.

De bijeenkomst werd door iedereen goed gewaardeerd, voor wie er niet was zeker een gemiste kans!